Menu Sluiten

Groene Leefomgeving

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Planten Verhuur – Bedrijven Planten Verhuur – Leveranciers Planten Verhuur – Plantenverkoop – Groene Leefomgeving – 

Wenst u meer info over groene leefomgeving kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Groene Leefomgeving

Moswanden | Plantenbakken | Binnentuinen | Terrasplanten | Kunstgras | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Groene leefomgeving

bel ons zoekveld zoeken contact links pers home projecten wij kopen investeren ons team projecten home te koop realisaties te koop verkocht buggenhout residentie quotdahliaquot te koop residentie dahlia is een projectontwikkeling van berginvest. De achterliggende gedachte bij berginvest is het duurzaam bouwen vanuit de overtuiging dat dit leidt tot een betere leefomgeving een comfortabel binnenklimaat en daarmee een kwalitatief goede woning. Lees meer te koop verkocht btw mogelijk elversele residentie quotmargrittequot te koop hedendaags nieuwbouwproject met luxueuze afwerking geleden in het centrum van elversele. Dit kwalitatieve nieuwbouwproject heeft een uitstekende verbinding met temse waasmunster en de op en afritten van e groene leefomgeving brengt meer op De residentie ontleent haar naam aan de gelijknamige bloem en aan de nabijgelegen sintmargarethakerk. Residentie margritte bestaat uit ruime appartementen met of slaapkamers. Lees meer te koop reeds verkocht brugge residentie quotdhanins de moerkerkequot te koop dit woonproject gelegen te brugge is gel.

zonneenergie zonnepanelen zonneboiler verwarming ventilatie epc financieel premies kadastraal inkomen contact welkom vibanzuinig met energie u kan bij viban terecht voor sanitair centrale verwarming op gas cerga professionele gasinstallateur g en g warmwatertoestellen hersteldienst en nieuwe plaatsingen renovatie van badkamers en sanitair de zon krijgt iedereen gratis en dit zal altijd zo blijven. Uw dak dient vanaf heden niet enkel meer om u en uw gezin te beschermen maar ook om de dagelijkse zonnestralen om te zetten in bruikbare energie investeren in groene oplossingen werd lange tijd beschouwd als een pure uiting van goede wil en groen engagement. Bedrijven en particulieren deden het omdat ze bekommerd waren om de leefomgeving van de toekomstige generaties. Door subsidies premies en andere aanmoedigingen van de overheid werden milieusparende maatregelen ook rendabel voor gewone gezinnen Belangstelling i n groene leefomgeving Naarmate het volume van die energiebesparende remedies stijgt dalen ze uiteraard in prijs. Waardoor ze nog rendabeler worden. Gr.

Feiten over Groene leefomgeving

overslaan en naar de inhoud gaan diensten verwarming sanitair ventilatie groene energie onderhoud en herstellingen main navigation mobile over ons vacatures galerij projecten nieuws contact facebook main navigation over ons vacatures galerij projecten nieuws contact diensten verwarming sanitair ventilatie groene energie onderhoud en herstellingen ga terug sanitair gt villeroy amp boch villeroy amp boch tijdloze elegantie innovatief design en buitengewone kwaliteit daarvoor staat de naam villeroy amp boch en dat al sinds het jaar . Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten die de leefomgeving vorm geven. Zowel in de sectoren badkamer en wellness tafelcultuur tegels als keuken hunproducten onderscheiden zich door elegante uitstraling intutieve bedienbaarheid en duurzame kwaliteit. Laat u verrassen en overtuigen door huninnovatieve design made by villeroy amp boch. Adres beernemsteenweg wi.