Menu Sluiten

Verhuur Van Planten

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Planten Verhuur – Bedrijven Planten Verhuur – Leveranciers Planten Verhuur – Plantenverkoop – Groene Leefomgeving – 

Wenst u meer info over verhuur van planten kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Verhuur Van Planten

Kunstgras | Kunstplanten | Planten | Terrasplanten | Groene Muren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verhuur van planten

over ons plantenaanbod referenties blog contact over ons plantenaanbod referenties blog contact puur natuur plantenverhuur plantenverhuur voor events beurzen en horeca een oneindige plantenkennis een enorm breed aanbod aan planten te huur en een grote transportvloot om ze in binnen en buitenland snel te kunnen leveren. Maak kennis met plantenverhuur van de velde. Grootste plantenvoorraad in belgi . M aan planten te huur staan voor u klaar verhuur van planten passend voor uw firma Klein middelgroot of extra large planten elke afmeting en in elke hoeveelheid verhuren we. Plantenadvies op maat wij geven standaard advies over het type planten dat het beste zal aarden in uw voorziene opstelling. We denken na over de juiste hoeveelheid zon schaduw of wind zodat de planten er de hele huurperiode op hun best uitzien. Your browser does not support the video tag. Databank aan plantenkennis sinds zijn we fulltime bezig met planten. Die ervaring vertaalt zich in oneindi.

braboservice home krinner schroeffundamenten plantenverhuur winterberging contact braboservice home krinner schroeffundamenten plantenverhuur winterberging contact braboservice krinner schroeffundamenten plantenverhuur home braboservice home krinner schroeffundamenten plantenverhuur winterberging contact wij staan garant voor een degelijke service persoonlijk advies van een vakman en dat voor een uiterst competitieve prijs schroeffundamenten wij importeren en plaatsen met eigen plaatsingsdienst van krinner schroeffundamenten voor belgi en dit voor alle mogelijke toepassingen met alle toebehoren. Onze schroeffunderingen buiskoppelingen we verdelen verschillende merken buiskoppelingen en buizen informatie over verhuur van planten Hiervoor voorzien we ook alle toebehoren en plaatsing. Buiskoppelingen plantenverhuur we verhuren vaste en bloeiende planten in mooie bakken voor uw bedrijf of horecazaak plant.

Vragen over Verhuur van planten

mijn account mijn verlanglijstje home kantoorplanten events groene muren over portfolio nieuws contact algemeen beplanting bedrijven verhuur evenementen verhuur kerstmis catalogus events magazines u bent hier home over ons over ons plantaxis staat voor verhuur en verkoop van interieurbeplantingen aan bedrijven en de verhuur van planten en bloemen voor evenementen. Inzake kantoorbeplanting bieden we een full service pakket verkoop en huur van planten op lange termijn onderhoud met vervanggarantie renovaties van oude beplantingen wisselende bloemen en plantendecoraties voor de balie kerstdecoraties groenaankleding van terrassen … Voor evenementen bieden we een veelheid aan van natuurlijke decoraties verhuur van planten die tot m hoog zijn een verscheidenheid aan potten bloeme.